Minulý týden jsem objevila v Ostravě na Poštovní ulici (hned naproti pošty) nový podnik Eatmeat.
Vcházíme a vevnitř už je spousta lidí čekající na své objednané jídlo. Vybíráme a jdeme k pokladně. Objednávám si Bacon Burger. Čekala jsem na doporučení hranolek k burgeru a nic. Ok. Dostáváme pořadové číslo jako na poště a koukáme po volném stole. Po 10-ti minutách dostávám svou objednávku jupí. Rychle vyfotit. I když sedět naproti okna není zrovna pro focení fajn, ale bohužel jsem neměla na výběr!
Nebudu si hrát na princeznu s příborem. Chytám burgr do rukou a pouštím se do něj. Ruce mám mastné, a na mém tácu se začíná vytvářet pod burgrem louže♀️. Koušu, koušu, maso jsme ještě neochutnala, nějak mi ujíždí, tzn. příliš velká houska, která má i další mínus a to, že mě nijak nenadchla! Od pohledu mi přišla odfláknutá. Nahoře taková pomačkaná. Párátko zapíchnuté úplně na doraz burgru. Za bulku mají ode mě palec dolů. Maso bylo výborné! Za to samozřejmě chválím, i za energii, se kterou kluci pracují, neustále se na Vás usmívají.
Měla jsem sice trochu strach z otevřené kuchyně a smažení masa, párků do hot-dogů, ale odvětrávání jim funguje! Takže jsem necítila nic, ani pak doma na svém oblečení.
Ráda se vrátím, ochutnat novou bulku kluci! Tak zamakejte! Máte na to a fandím Vám.