Vánoční kluziště!!! bruslí se již tuto sobotu

Publikováno uživatelem

V pondělí 13. listopadu byla na Masarykově náměstí zahájena stavba vánočního kluziště. Během dvou týdnů se podařilo na travnaté ploše vedle vánočních trhů vybudovat osvětlené ledové kluziště o velikosti 30×15 m se zázemím. Od zítřka až do Tří králů si můžete přijít zabruslit zdarma od 10:00 do 20:00 hodin. Můžete se těšit na středeční diskotéky na ledě, hokejové a krasobruslařské exhibice. 

O slavnostní zahájení se zítra postará maskot SAREZY tučňák Rudolf. I vy se s ním můžete svést historickou tramvají Barborka, která vyrazí na svou pouť zítra v 15:00 ze stanice Vozovna Poruba směrem na zastávku Výstaviště. Poté se Rudolf přesune za doprovodu mažoretek ke kluzišti, kde v 15:45 slavnostně zahájí letošní bruslení na vánočním kluzišti.

Program zahájení:

14:30 sraz rodičů s dětmi u vrátnice RT TORAX ARENY 
14:45 pochod od RT TORAX ARENY na tramvajovou zastávku Vozovna Poruba
15:00 jízda historickou tramvají Barborka do centra na zastávku Výstaviště (k průvodu se můžete přidat i zde)
15:15 za doprovodu mažoretek půjde maskot tučňák Rudolf s celým průvodem do centra na Masarykovo náměstí, kde slavnostně zahájí 8. ročník projektu Vánoční kluziště!!!
15:45 slavnostní zahájení s moderátorem Vláďou Polákem
16:00 bruslíme

V rámci letošního 8. ročníku Vánočního kluziště!!! se můžete zúčastnit fotografické soutěže. Stačí se vyfotit na vánočním kluzišti a nahrát fotku s hastagem #vanocnikluziste2017 do pátku 15. prosince na Instagram. V sobotu 16. prosince budou vybrány 3 fotky s nejlepším nápadem. 

CENÍK PŮJČOVNÉHO BRUSLÍ, TUČŇÁKŮ A DOPROVODNÝCH SLUŽEB

– půjčovné bruslí – 70 Kč / 1 pár (školy 50 Kč / 1 pár)
– půjčovné tučňáků – 50 Kč / 1 ks
– brusírna bruslí – 50 Kč / 1 pár
– šatna – 30 Kč

Ceny platí po dobu jednoho bruslícího bloku. K půjčovnému bruslí a tučňáků se skládá záloha 500 Kč. Půjčovné můžete hradit elektronickou čipovou kartou SAREZA, pouze vratná záloha se skládá v hotovosti.

Načítání…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *