Dnes bylo slavnostně otevřeno saunové centrum Saunia v OC Futurum

Publikováno uživatelem

Dnes ve 14:00 byl slavnostně zahájen provoz nového saunového centra v Ostravě. To naleznete v obchodním centu Futurum hned v sousedství multikina Cinestar.

Do Ostravy přichází koncept saunového světa, který posouvá běžné standardy saunování na novou úroveň. Na jednom místě naleznete hned několik druhů moderních a velkých saun, parní lázeň, ochlazovací bazének, relaxační zóny a prostory s občerstvovacím barem. Nebudou chybět ani populární ceremoniály, které budou v Saunii probíhat denně pod vedením mistrů saunérů, ověnčených řadou úspěchů na domácích i zahraničních soutěžích.

V nové ostravské pobočce na Vás čeká šestice vyhřátých saun. Konkrétně v Saunii najdete finskou, herbální, parní, tropickou, solnou a saunu s parním nárazem. Pro ochlazení můžete využít bazének, ledovou studnu, ochlazovací vědra a sprchy s vodním mlžením. Občerstvit se můžete na baru k odpočinku slouží relaxační zóna.

Saunové centrum má otevřeno každý den od 9:00 do 22:00. Vstupné je 269,-Kč a není časově omezeno v ceně je zapůjčení osušky a prostěradla. Majitelé Multisport karty mají vstup do saunového světa s doplatkem 135 Kč.

Načítání…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *